Αν θυμηθούμε τη μπάλα σε σχήμα αυγού – ειδική για τον κόλπο – και το κερί που ονομάζεται “This Smells Like My Vagina”, ένας δονητής φαίνεται αρκετά απλός για την εταιρεία Goop. Αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Gwyneth Paltrow να δημιουργήσει την εξελιγμένη μορφή του.

Σε συνέντευξη που είχε δώσε στους New York Times, η Paltrow εξέφρασε την απογοήτευσή της για την υποτίμηση της συγκεκριμένης επιχειρηματικής κίνησης, παρόλο που ο δονητής έχει εξαντληθεί εδώ και καιρό. Σε τελική ανάλυση, η πανδημία μάς έκλεισε για αρκετό χρόνο στο σπίτι και όπως πολλά sex shops έχουν παρατηρήσει, αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονη ανάγκη για σεξουαλικά παιχνίδια. Και ο δονητής Goop κάνει ένα βήμα προς την καταπολέμηση της πλήξης.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

Με μια μπάλα μασάζ στη μία πλευρά και μια ράβδο στην άλλη – και οκτώ διαφορετικές παλλόμενες κινήσεις – δημιουργούνται 64 πιθανοί συνδυασμοί απόλαυσης. «Οι δονητές έχουν σεξουαλικό χαρακτήρα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί στην αγορά που έχουν είτε υπερβολικά φαλλικό σχήμα, είτε μοιάζουν με τους κλασικούς δονητές που πωλούνται στα sex shops Ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένη με την ιδέα ότι αυτός ο δονητής φαίνεται πολύ όμορφος και ότι θα μπορούσες να το αφήσεις ακόμα και στο περίπτερο χωρίς να ντροπιαστείς», είχε αναφέρει σχετικά με το σχεδιασμό του.

Στα 95 δολάρια, μπορεί να ονομαστεί προσιτό προϊόν, τουλάχιστον σε σύγκριση με τον χρυσό δονητή των 15.000 δολαρίων που κάποτε συνιστούσε η Paltrow στο Goop. «Ενδιαφερόμαστε για τη σεξουαλική ευεξία ως έναν πραγματικά σημαντικό πυλώνα της σωματικής και ψυχικής ευεξίας», είπε η γνωστή ηθοποιός.

«Για πολλούς ανθρώπους, ένας δονητής θεωρείται ακόμα τρελό πράγμα. Αυτό προφανώς άλλαξε πολύ την τελευταία δεκαετία. Ωστόσο, οι άνθρωποι προκαλούνται από σεξουαλικό περιεχόμενο ή από τη δική τους σεξουαλικότητα. Οι γυναίκες δεν διδάσκονται μια συγκεκριμένη γλώσσα και πώς να εκφράζουν αυτό που θέλουν. Είμαστε ευάλωτες στη δική μας σεξουαλικότητα», δήλωσε αναφερόμενη στη νέα επιχειρηματική της κίνηση.

Η εταρεία Goop πουλάει κατά βάση προϊόντα που ενισχύουν τη γυναικεία σεξουαλικότητα και υγεία, προσπαθώντας να μην στιγματίσει τις γυναίκες. «Η Goop ήταν σίγουρα ένας συνεργάτης στη σφυρηλάτηση αυτού του δρόμου και στη δημιουργία μιας κουλτούρας γύρω από τη σεξουαλική υγεία. Γι ‘αυτό φτιάξαμε ένα κερί κόλπου. Ας διαλύσουμε αυτά τα στερεότυπα. Επιτρέψτε μου να φροντίζω τον εαυτό μου, το σώμα μου και την ευχαρίστησή μου με τον δικό μου τρόπο», πρόσθεσε.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below