Το Instagram είναι μια τεράστια πλατφόρμα, εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. Με την άνοδο των influencers και το επικερδές ψηφιακό μαρκετινγκ, η διεθνής πλατφόρμα έχει κερδίσει αρκετό – αν όχι όλο – έδαφος στην αγορά. Κι αν αναρωτιέσαι ποιοι είναι οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης με τους περισσότερους ακόλουθους σε όλο τον κόσμο, σου έχουμε την απάντηση.

Συνέχισε να διαβάσεις για να ανακαλύψεις τους 20 κορυφαίους λογαριασμούς με τους περισσότερους followers.

20. Katy Perry (89m followers)

Η παγκόσμια pop star Katy Perry βρίσκεται στην 20η θέση (αν και εξακολουθεί να έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Twitter). Ο λογαριασμός της αποτελείται ως επί το πλείστον από βίντεo, selfies και φωτογραφίες από events.

19. Nike (101m followers)

Το πρώτο brand στη λίστα, η Nike, έχει συνειδητοποιήσει προφανώς πόσο πολύτιμη είναι η παρουσία της στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Στο feed τους υπάρχουν εκατοντάδες φωτογραφίες, βίντεο και πολλά IGTV.

18. Miley Cyrus (104m followers)

View this post on Instagram

@tomford

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on

Στη συνέχεια της λίστας βρίσκεται η Miley Cyrus, το παιδικό αστέρι που έγινε pop star.

Η Cyrus έχει ένα πολύ χαρακτηριστικό λογαριασμό στο Instagram με πολλές selfies, φωτογραφίες από επαγγελματίες φωτογράφους και διάφορα events που παρευρίσκεται.

17. Khloé Kardashian (105m followers)

View this post on Instagram

✨Christmas Eve Details✨

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kάπου εδώ βλέπουμε την πρώτη εμφάνιση από την οικογένεια Kardashian – Jenner να βρίσκεται στη λίστα – χωρίς να προκαλεί έκπληξη σε κανέναν.

Η 35χρονη Khloé Kardashian βρίσκεται στην 17η θέση. Η ίδια και η οικογένειά της είναι πολύ δημοφιλείς στην πλατφόρμα, χρησιμοποιώντας την για να αναρτούν πληροφορίες σχετικά με τη ζωή, τις επιχειρήσεις και τις δραστηριότητές τους.

16. Nicki Minaj (110m followers)

View this post on Instagram

#WobbleUpVIDEO OUT NOW

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Δεν μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι σε αυτή τη λίστα βρίσκονται πολλοί τραγουδιστές και η Nicki Minaj συγκαταλέγεται μέσα σε αυτούς.

Ο λογαριασμός της περιλαμβάνει πολλές sexy εικόνες από περιοδείες, στιγμές από την προσωπική της ζωή και selfies με κάποιους fans της.

15. Jennifer Lopez (114m followers)

Στην 15η θέση βρίσκεται η Jennifer Lopez. Μια άλλη ηθοποιός και τραγουδίστρια στη λίστα, η Jenny from the block καταβάλλει δίκαιη προσπάθεια στο λογαριασμό της Instagram, ανεβάζοντας – σχεδόν καθημερινά – υλικό από φωτογραφίσεις, video clips και προσωπικά στιγμιότυπα από τη ζωή της.

14. Kendall Jenner (123m followers)

Το μοντέλο Kendall Jenner βρίσκεται στη 12η θέση της λίστας. Ο λογαριασμός της είναι αρκετά minimal, δημοσιεύοντας συχνά επαγγελματικές φωτογραφίες, επιδείξεις, selfies, αλλά και στιγμιότυπα της ιδιωτικής της ζωής.

13. Taylor Swift (127m followers)

Λίγο πριν την πρώτη δεκάδα, έχουμε την Taylor Swift, η οποία έχει συμπτωματικά τους περισσότερους ακόλουθους στο Twitter.

Η Swift είναι πιο ενεργή στο Instagram απ’ ό,τι στο Twitter, με πολλά stories, πλάνα από video clips, περιοδείες και αρκετά posts με προσωπικές ιστορίες.

12. Justin Bieber (128m followers)

Όντας ένα από τα μεγαλύτερα pop αστέρια στον πλανήτη, δεν αποτελεί έκπληξη ότι βρίσκεται στη λίστα.

Ο λογαριασμός του Justin Bieber είναι λίγο πιο ξεκάθαρος / αληθινός από τους μέσους αστέρες της pop μουσικής, αφού δημοσιεύει φωτογραφίες με διάφορες γνωστές συντρόφους του, παιχνιδιάρικα posts – cartoon version με τον ίδιο –  και προσωπικές εξομολογήσεις.

11. National Geographic (131m followers)

Ένα άλλο brand στη λίστα είναι το περιοδικό National Geographic.

Το Instagram είναι φυσικά μια οπτική πλατφόρμα, οπότε το National Geographic έχει επωφεληθεί πλήρως από την ανάρτηση φωτογραφιών γνωστών φωτογράφων.

10. Neymar (134m followers)

Στην πρώτη δεκάδα βρίσκεται ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, Neymar. Δεν μας εκπλήσσει το γεγονός, ότι το αστέρι του ποδοσφαίρου έχει ένα λογαριασμό γεμάτο από εικόνες, που παίζει ποδόσφαιρο.

9. Beyoncé (141m followers)

Στη συνέχεια έχουμε την Queen B στη 9η θέση. Μην ξεχνάμε ότι η ανακοίνωση, σχετικά με την εγκυμοσύνη της, ήταν κάποτε το πιο δημοφιλές post στο Instagram.

Ο λογαριασμός της Beyoncé είναι αρκετά απλός, αφού δημοσιεύει επαγγελματικές φωτογραφίσεις / βίντεο από video clips, εξώφυλλα περιοδικών που βρίσκεται η ίδια και ελάχιστα προσωπικά posts.

8. Lionel Messi (143m followers)

Στη συνέχεια, έχουμε τον ποδοσφαιριστή Lionel Messi, τον αρχηγό της Βarcelona FC και της εθνικής ποδοσφαιρικής ομάδας της Αργεντινής.

Το Instagram τού διάσημου παίκτη είναι αρκετά προβλέψιμο – με φωτογραφίες κατά τη διάρκεια παιχνιδιών, αλλά και στιγμές από την προσωπική του ζωή.

7. Kim Kardashian (160m followers)

Το πιο διάσημο μέλος της γνωστής οικογένειας Kardashian ή Jenner βρίσκεται στη 7η θέση στη λίστα.

Ο λογαριασμός της Kim Kardashian είναι, μάλλον, αρκετά παρόμοιος με εκείνο των μελών της οικογένειάς της. Στο feed της υπάρχουν πολλές εικόνες από καμπάνιες και events που πηγαίνει, μαζί με προσωπικές στιγμές, όπως παλιές οικογενειακές φωτογραφίες.

6. Kylie Jenner (163m followers)

View this post on Instagram

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Παρά το γεγονός ότι δεν έπιασε την κορυφή, η Kylie Jenner είναι αναμφισβήτητα το μεγαλύτερο αστέρι στο Instagram. Ο λογαριασμός της επικεντρώνεται στην εργασία και την προσωπική της ζωή, με πολλές φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και της Stormi.

5. Selena Gomez (168m followers)

Στην τελική πεντάδα είναι η τραγουδίστρια και ηθοποιός, Selena Gomez. Ο λογαριασμός της περιλαμβάνει φωτογραφίες με τους φίλους της και μερικές πολιτικές θέσεις γύρω από κοινωνικά θέματα, όπως τα δικαιώματα των γυναικών.

4. Dwayne “The Rock” Johnson (172m followers)

Ο μόνος παλαιστής στην κορυφή είναι ο Dwayne ‘The Rock” Johnson. To αστέρι του WWE και τώρα παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, βρίσκεται στην 4η θέση. Δεν υπάρχουν πολλές εκπλήξεις στο λογαριασμό του – υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από γυρίσματα, από το γυμναστήριο και δημοσιεύσεις για την οικογένειά του.

3. Ariana Grande (174m followers)

Η τελευταία τραγουδίστρια στη λίστα είναι η pop star, Ariana Grande.

Μία από τις πιο διάσημες τραγουδίστριες του πλανήτη είναι φυσικό να είναι τόσο δημοφιλής στο Instagram. Το feed της είναι γεμάτο εικόνες από performances και συναντήσεις με άλλες διασημότητες του χώρου και μη.

2. Christiano Ronaldo (204m followers)

Στην τελική δυάδα βρίσκεται ο άσσος του ποδοσφαίρου, Christiano Ronaldo, που είναι ο πρώτος που έφτασε τους 200 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram. Στo feed του υπάρχει λίγη δημιουργικότητα – πολλές οικογενειακές και αθλητικές φωτογραφίες.

1.Instagram (334m followers)

View this post on Instagram

Weekend Hashtag Project: #WHPfavoritecolor The challenge this weekend is to showcase your favorite color in fun and striking ways — just like Katie Westwood (@katie_westwood) did in this featured image. Here are some tips to get you started: 🎨 Put it on. Rock a piece of clothing in your favorite color, or dress head to toe in that hue. Create a makeup look featuring one color you love. 🎨 Surround yourself. Find your color in the wild, whether it’s an interesting background or a whole town drenched in a specific hue that sparkles for you. 🎨 Create a scene. Bring together different objects that match. A rubber ducky and a tennis ball. Marshmallows and milk. Cherries and lipstick. You get the picture. PROJECT RULES: Please add the #WHPfavoritecolor hashtag only to photos and videos shared over this weekend and only submit your own visuals to the project. By adding the #WHPfavoritecolor hashtag, you consent to and grant Instagram all rights to repost your photo or video. If you include music in your video submissions, please only use music to which you own the rights. Any tagged photo or video shared over the weekend with the #WHPfavoritecolor hashtag is eligible for the project and, if selected, to be featured next week. Featured photo by @katie_westwood

A post shared by Instagram (@instagram) on

Στην κορυφή της λίστας, με πάνω από 300 εκατομμύρια ακόλουθους, βρίσκεται το ίδιο το Instagram. To feed του έχει σαφή σκοπό – να δείξει τους καλύτερους, τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και τις τάσεις στο Instagram. Επιπλέον, προωθεί το δικό του περιεχόμενο IGTV.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below