Κυτταρίτιδα ή όψη φλοιού πορτοκαλιού, πείτε την όπως θέλετε. Είναι φυσιολογική, εμφανίζεται κυρίως στους γλουτούς και τους μηρούς των γυναικών, με την συντριπτική πλειοψηφία να έχει έστω και λίγη. Οι λόγοι που εμφανίζεται είναι πολλοί και κυμαίνονται από την κληρονομικότητα μέχρι την καθιστική ζωή και την κακή διατροφή. Και αν έπρεπε να προσθέσουμε ένα ακόμα μόνο fact για αυτή, θα ήταν πως οι περισσότερες από εμάς θέλουμε να την εξαφανίσουμε με έναν μαγικό τρόπο από τη ζωή και το σώμα μας.

Η άσκηση, το πολύ νερό και μία σωστή διατροφή πλούσια σε βιταμίνες είναι τα βασικότερα και αυτά που πρέπει να γίνουν καθημερινές συνήθειες για να μειωθεί η όψη της. Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών όμως, ακόμα κι αν τις βάλετε στην καθημερινότητά σας, μάλλον θα αργήσετε να δείτε αποτελέσματα. Κάπου εδώ ξεκινούν οι σκέψεις “Γιατί δεν ξεκίνησα νωρίτερα γυμναστική και σωστή διατροφή;”. Η απάντηση φυσικά είναι απλή: γιατί τον χειμώνα τα ρούχα κρύβουν την κυτταρίτιδα, ενώ το Netflix σε συνδυασμό με πίτσες είναι ένα σαφώς πιο δελεαστικό δίδυμο από το τρέξιμο και τα μήλα.

Μην αγχώνεστε, όμως, γιατί σας έχουμε τη λύση και ακούει στο όνομα Body Slim Κρυοενεργό πρόγραμμα αδυνατίσματος.

 

Το πρόγραμμα αποτελείται από το Κρυοενεργό Συμπύκνωμα για την καταπολέμηση της εγκατεστημένης κυτταρίτιδας και από το slimming roller για ενισχυμένο αποτέλεσμα μασάζ. Εμπνευσμένη από την τεχνική της κρυολιπόλυσης, η ενισχυμένη σύνθεση τριπλής δράσης του Συμπυκνώματος καταπολεμά την κυτταρίτιδα με εμφανή δράση σε πολύ λίγες ημέρες.

Ένα ισχυρό δίδυμο ενεργών συστατικών νέας γενιάς, το σύμπλοκο Καφεΐνη – Τζίντζερ, είναι είκοσι φορές πιο αποτελεσματικό από την Καφεΐνη μόνη της στη μείωση της αποθήκευσης του λίπους, ενώ το WTB System ενεργοποιεί την καύση του λίπους και η προ-ιριζίνη συμβάλλει κατά της επανεμφάνισης.

Η συστηματική χρήση του Body-Slim Κρυοενεργού Προγράμματος Αδυνατίσματος των Εργαστηρίων Lierac μειώνει ορατά την όψη φλοιού πορτοκαλιού και χαρίζει λεία και τονωμένη επιδερμίδα, με τα πρώτα αποτελέσματα να εμφανίζονται μετά από μία εβδομάδα.

Πώς θα το χρησιμοποιήσετε 

Εφαρμόστε με κυκλικές κινήσεις πρωί και βράδυ στις επίμαχες περιοχές χρησιμοποιώντας το slimming roller.

1. Έντονα τσιμπήματα jacquet

Σε στεγνή και καθαρή επιδερμίδα, με τα δάχτυλα κάνετε δυνατά και γρήγορα τσιμπήματα στις επίμαχες περιοχές.

2. Βούρτσισμα για αποσυμφόρηση

Εφαρμόστε το προϊόν στις επίμαχες περιοχές και με το slimming roller κάνετε μασάζ με ανοδικές και καθοδικές κινήσεις.

3. Κυκλική αποσυμφόρηση

Με το slimming roller κάνετε κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά στις επίμαχες περιοχές.

4. Έντονη πίεση

Με το slimming roller ασκείτε δέκα ελαφρές πιέσεις στις επίμαχες περιοχές.

Τα προϊόντα των Εργαστηρίων Lierac είναι διαθέσιμα στα φαρμακεία και στα καταστήματα Hondos Center.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below