Φαίνεται πως τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά στη ζωή της Taylor Swift. Μετά το τιμητικό πτυχίο που εξέλαβε, το μάθημα που γίνεται με βάση την καριέρα της στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, τα πάρτι στα οποία ακούγεται μόνο η μουσική της, ήρθε η ώρα να περάσει σε άλλο στάδιο και η προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της SUN, η τραγουδίστρια αρραβωνιάστηκε τον επί χρόνια σύντροφό της Joe Alwyn, αλλά δεν έχει σκοπό να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα, τα νέα για τη σχέση της γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι στο περιβάλλον της.

«Έχουν αρραβωνιαστεί εδώ και λίγους μήνες, αλλά το έχουν πει στον στενό τους κύκλο –μέλη της οικογένειάς τους και έμπιστους, παλιούς φίλους. Όλοι έχουν ορκιστεί να μείνει μυστικό», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού στη DailyMail και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ ευτυχισμένοι. Θέλουν η αγάπη τους να μείνει μακριά από τις κάμερες όσο το δυνατόν περισσότερο. Αυτό είναι μόνο για αυτούς. Και αν και όταν ανταλλάξουν όρκους, σίγουρα δεν θα υπάρχει Vogue, Rolling Stone ή Hello! εκεί. Θα είναι απλό και κομψό — όπως αυτοί».

Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η τραγουδίστρια έχει λάβει δαχτυλίδι αρραβώνων, το οποίο φορά μόνο «πίσω από κλειστές πόρτες».

Η σχέση της με τον Joe Alwyn

Η Taylor Swift και ο ηθοποιός, Joe Alwyn, γνωρίστηκαν το 2016 και φημολογείται πως είναι μαζί από το 2017. Ωστόσο, οι κοινές εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες, μιας και προσπαθούν να κρατούν χαμηλό προφίλ στην προσωπική τους ζωή.

Όσο για το άτομο που υπήρξε ο συνδετικός κρίκος μεταξύ τους, αυτή είναι η Emma Stone. Όπως αναφέρεται σε πολλά ρεπορτάζ, ανάμεσά τους και ένα του περιοδικού Seventeein, Joe και Emma ήταν συμπρωταγωνιστές σε ταινία όταν εκείνη θεώρησε πως είναι το ιδανικό αγόρι για την Taylor.

Ο Joe Alwin, μεγάλωσε στο Λονδίνο και έχει πτυχίο υποκριτικής από το «Royal Central School of Speech & Drama».  Συμμετείχε στο πολεμικό δράμα του 2016 «Billy Lynn’s Long Halftime Walk». Επίσης συμμετείχε στη ταινία του 2018 με τίτλο «The Favorite». Eίναι, επίσης, τραγουδοποιός και μάλιστα συμμετείχε στη σύνθεση του «Folklore» και του «Evermore» της Taylor.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below