Επίτιμη διδάκτορας στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU) έγινε η Taylor Swift. Το ίδρυμα είχε ανακοινώσει πως θα της απονείμει τον τίτλο στις 18 Μαΐου, όπως και έγινε.

Εχθές, η ίδια ανέβασε βίντεο στο Tik Tok στο οποίο τη βλέπουμε με τήβεννο. «Η πρώτη φορά στη ζωή μου που φοράω τήβεννο», έγραψε στη λεζάντα η τραγουδίστρια.

@taylorswift Wearing a cap and gown for the very first time – see you soon NYU 🥺🥰🗽#swifttok #classof2022 ♬ original sound – Taylor Swift

Ο επίσημος τίτλος που της απονεμήθηκε ήταν Doctor of Fine Arts και η τελετή έγινε μαζί με εκείνη της αποφοίτησης για τις τάξεις του 2020, του 2021 και του 2022.

Η καλλιτεχνική πορεία της Taylor Swift είχε γίνει μάθημε παλαιότερα στο Πανεπιστήμιο, αν και οι αρμόδιοι σχολίασαν πως αυτό δεν έχει σχέση με την απόφασή τους για την απονομή του τίτλου. Η ίδια η τραγουδίστρια, πάντως, αστειευόμενη είπε πως την επέλεξαν επειδή έχει τραγούδι με τίτλο “22”.

Στον λόγο που εκφώνησε η τραγουδίστρια, συνθέτης, παραγωγός και σκηνοθέτης παρακίνησε τους νέους να μην ντρέπονται να προσπαθούν.

Η ίδια εξήγησε πως δεν φοίτησε ποτέ σε κολλέγιο. Αφού πήγε σε Δημόσιο Γυμνάσιο, συνέχισε την εκπαίδευσή της στο σπίτι και «σε διαδρόμους αεροδρομίων».

«Δεν είχα ποτέ εμπειρίες από το κολλεγιο. Πήγα σε δημόσιο σχολείο και ολοκλήρωσα την εκπαιδευσή μου με δασκάλους στο πάτωμα τερματικών σταθμών στα αεροδρόμια», είπε για την ακρίβεια.

H Taylor Swift, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της στα 15, έκανε από πολύ μικρή ηλικία περιοδείες σε όλη την Αμερική. Κατάφερε να πουλήσει πάνω από 100εκ. άλμπουμ στη διάρκεια της καριέρας της μέχρι τώρα, ενώ είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει τρεις φορές βραβείο Grammy για το καλύτερο folklore άλμπουμ.

Η 32χρονη καλλιτέχνης, όπως είπε στην ομιλία της, δεν ήθελε να πει στους αποφοίτους τι να κάνουν και προτίμησε να μοιραστεί μαζί τους ορισμένα life hacks.

«Ποτέ να μην ντρέπεστε να προσπαθείτε. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσπάθεια».

«Είναι αδύνατο να μην κάνουμε λάθη. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις, μαθαίνουμε από αυτές και γινόμαστε περισσότερο ανθεκτικοί εξ αιτίας τους. Όσο μπορούμε και αναπνέουμε, θα τα καταφέρουμε».

«Ελπίζω να καταλαβαίνετε το πόσο υπερήφανη είμαι που μοιράζομαι αυτή τη στιγμή μαζί σας. Είμαστε παρέα σε αυτό, οπότε ας συνεχίσουμε να χορεύουμε!».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below