Η τραγουδίστρια  FKA twigs κατέθεσε χθες αγωγή κατά του πρώην συντρόφου της ηθοποιού Shia LaBeouf για ψυχολογική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους και τον κατηγορεί, επίσης, πως την κόλλησε, εν γνώσει του, σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα.

Αμέσως μετά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2019, η 32χρονη FKA twigs βρισκόταν στο αυτοκίνητο ενώ στο τιμόνι ήταν ο σύντροφός της, ηθοποιός Shia LaBeouf. Σύμφωνα με την αγωγή της τραγουδίστριας ο ηθοποιός οδηγούσε απερίσκεπτα, αφαιρώντας τη ζώνη ασφαλείας του και απειλώντας να τρακάρει αν εκείνη δεν παραδεχόταν την αγάπη του για εκείνον.  Όπως αναφέρει η FKA twings επέστρεφαν από την έρημο στο Λος Άντζελες και το ταξίδι τους ήταν εφιαλτικό.

Ο ηθοποιός είχε περίεργη συμπεριφορά απέναντί της και ήταν κακοποιητικός. Μάλιστα, προσπάθησε να την πνίξει και την προσέβαλε με φωνές και βρισιές. Όπως ισχυρίζεται, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός ήταν κακοποιητικός απέναντί της μέσα στον ένα χρόνο σχέσης τους.

Η αγωγή, που κατατέθηκε στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες, αναφέρει επίσης ότι ο LaBeouf μετέδωσε εν γνώσει του στη σύντροφό του μια σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

«Θέλω να αφυπνίσω όλες τις γυναίκες πως δεν τους αξίζει τέτοια συμπεριφορά» είπε η 32χρονη τραγουδίστρια στους The New York Times, ενώ ο ηθοποιός με δήλωσή του στο ίδιο Μέσο είπε για τις κατηγορίες της πρώην συντρόφου του:

«Δεν έχω καμία δικαιολογία για τον αλκοολισμό ή την επιθετικότητα μου. Είμαι καταχρηστικός για τον εαυτό μου και για όλους γύρω μου εδώ και χρόνια. Έχω ιστορία στο να πονάω τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά μου. Ντρέπομαι για αυτήν την ιστορία και λυπάμαι για εκείνους που πλήγωσα. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ πραγματικά να πω».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below