Η ερμηνεία της πριγκίπισσας Diana στην τηλεοπτική σειρά «The Crown», εκτόξευσε τη φήμη της Emma Corrin. Τους τελευταίους μήνες η 25χρονη ηθοποιός έχει κάνει κάποιες χειρονομίες υποστήριξης της LGBTQ κοινότητας, με την πλέον χαρακτηριστική ίσως μια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, όπου ποζάρει με νυφικό και γράφει: «Η αγαπημένη σας queer νύφη».

Σε μια νέα σειρά ασπρόμαυρων φωτογραφιών που μοιράστηκε φοράει ένα binder bra, μια δέστρα στήθους θέλοντας να το κάνει επίπεδο: «Κάποιο καιρό προτού αγοράσω το πρώτο μου binder, κάνω δοκιμές. Χρησιμοποιήσαμε δέστρα μποξ. Σε ευχαριστώ, @sirdavidsimon, που απαθανάτισες κάτι πολύ προσωπικό, πολύ καινούριο και πολύ κουλ για μένα. Είναι ένα ταξίδι με πολλές μεταπτώσεις και αλλαγές αλλά δεν πειράζει. Αγκαλιάστε το».

Η ηθοποιός έχει επίσης αλλάξει τις αντωνυμίες της σε she/they. Η δέστρα στήθους είναι ένα αξεσουάρ που χρησιμοποιεί η LGBTQ κοινότητα για flat μπούστο.

Η Corrin δεν έχει επεκταθεί σχετικά με τη σεξουαλική ταυτότητά της, πάντως όταν είχε ερωτηθεί σε μια συνέντευξη αν υπάρχει κάποιο αγόρι στο προσκήνιο, είχε απαντήσει: «Προτιμώ να τα βγάλω πέρα μόνη. Είναι καλύτερο να νιώθω ότι φροντίζω εγώ τον εαυτό μου».

Σύντομα θα τη δούμε στην LGBTQ ταινία «My Policeman» με τον Harry Styles, που βρίσκεται σε διαδικασία γυρισμάτων.

Δες τη νέα ανάρτηση της Corrin:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Δες την παλαιότερη ανάρτηση με το νυφικό:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Corrin (@emmalouisecorrin)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below