Η παράσταση «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» με τη Monica Bellucci ήταν ένα πολυαναμενόμενο καλλιτεχνικό γεγονός, ιδιαίτερα μετά την περσινή αναβολή του λόγω πανδημίας. Όπως ήταν αναμενόμενο, λοιπόν, βρέθηκαν πολλοί επώνυμοι στο κοινό του Ηρωδείου. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Διδασκάλου, που επέλεξε να φορέσει το πιο εντυπωσιακό printed μάξι φόρεμα.

Τα bold μοτίβα σε έντονα χρώματα θα μπορούσαν εύκολα να ολισθήσουν στην υπερβολή, όμως η ηθοποιός κράτησε τις ισορροπίες στα διακριτικά αξεσουάρ, μια χιαστί τσάντα και μια πασμίνα σε μαύρο χρώμα.

Για την παράσταση

Η αιθέρια Monica Bellucci ανέβηκε στη σκηνή φορώντας ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με διαφάνειες και έχοντας τα μαλλιά της σε χαμηλό σινιόν. Επιδόθηκε σε αισθαντική ανάγνωση αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Tom Volf.

Η Bellucci στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα είπε πως είναι πολύ συγκινημένη που βρίσκεται στη χώρα μας, ενώ χαρακτήρισε τη Μαρία Κάλλας, γενναία γυναίκα: «Μία γυναίκα με αυτήν την ευαισθησία και αυτήν την ευαλωτότητα έζησε μια γενναία ζωή, γιατί είχε το θάρρος να ακολουθήσει την καρδιά της».

Δείτε τη νέα εμφάνιση της Κατερίνας Διδασκάλου:

NDP

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below