Το όνομα του Shia LaBeouf συζητιέται συνέχεια το τελευταίο διάστημα στο Hollywood και σίγουρα όχι για τους λόγους που ο ίδιος θα επιθυμούσε. Η πρώην του, FKA Twigs, του έκανε μήνυση πριν μερικούς μήνες για την κακοποίηση που υπέστη ενώ είχαν σχέση και πριν λίγες μέρες έδωσε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Elle, στο οποίο μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο ηθοποιός είχε όπλο και η ίδια φοβόταν ακόμα και για τη ζωή της.

«Νομίζω ότι επιβίωσα κατά τύχη. Σκεφτόμουν “αν με πυροβολήσει και κάποιος το ερευνήσει, θα μπορέσει να συμπληρώσει το παζλ”. Έπρεπε να αφήνω μικρά στοιχεία πίσω μου» είπε, συμπληρώνοντας πως είχε στείλει φωτογραφίες του όπλου στον μάνατζερ της.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FKA twigs (@fkatwigs)

«Νομίζω ότι επιβίωσα κατά τύχη. Εύχομαι πραγματικά να μπορούσα να πω ότι βρήκα δύναμη, ότι είδα το φως. Εύχομαι να μπορούσα να πω ότι είναι εξαιτίας του δυνατού χαρακτήρα μου ή της ανατροφής που πήρα από τη μητέρα μου. Δεν είναι τίποτα από αυτά. Είναι καθαρή τύχη που δεν είμαι σε αυτή την κατάσταση πλέον», αποκάλυψε.

Η Margaret Qualley, η οποία διατηρούσε σχέση με τον Shia μέχρι πρόσφατα, έκανε την παρακάτω ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram, ευχαριστώντας ουσιαστικά την τραγουδίστρια για τη συνέντευξη που έδωσε, τις αποκαλύψεις και το θάρρος της να μιλήσει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below