Μία από τις πιο όμορφες ημέρες της ζωής της έζησε η Αναστασία Καίσαρη που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Thomas Percy. Για την ακρίβεια δύο αφού το ζευγάρι έκανε και καθολικό και ορθόδοξο γάμο. Ο πρώτος έγινε την Παρασκευή, σε κλειστό κύκλο, στον Ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο κέντρο της Αθήνας και την επόμενη μέρα ακολούθησε ο δεύτερος στον Ιερό ναό Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων επέλεξε και στις δύο τελετές νυφικές δημιουργίες Celia Kritharioti.

Μετά τον ορθόδοξο γάμο ακολούθησε μια μεγάλη δεξίωση με καλεσμένοςυ ανθρώπους από τον πολιτικό και τον επιχειρηματικό κόσμο αλλά και από αυτόν της τηλεόρασης και της μόδας. Στο επίκεντρο εκτός από την πανέμορφη νύφη και τον Βέλγο επιχειρηματία που είναι πλέον σύζυγό της ήταν φυσικά και οι γονείς της Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη.

View this post on Instagram

Wishing you a lifetime of [email protected]_kessaris @tpersy

A post shared by Studio Panoulis (@studio_panoulis) on

Κατά τη διάρκεια της γαμήλιας δεξίωσης, που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό, μπαμπάς και κόρη χόρεψαν μαζί προσφέροντας στους καλεσμένους ένα πολύ συγκινητικό θέαμα.