Η αντίστροφη μέτρηση για το Marie Claire Power Talk ξεκίνησε. Το digital συνέδριο για την ισότητα θα διεξαχθεί στις 13, 15 και 20 Οκτωβρίου, αναπτύσσοντας έξι θεματικές που αφορούν τα δικαιώματα των γυναικών στην κοινωνία και στον εργασιακό τομέα. Μαζί μας ενώνουν τη φωνή τους Ελληνίδες και διεθνείς προσωπικότητες που με το έργο και τις ιδέες τους αποτελούν διαρκή έμπνευση και δείχνουν το δρόμο για μεγαλύτερη συμμετοχή γυναικών στις αποφάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κόσμου.

Αν η Μόδα όφειλε να εφεύρει ξανά τον εαυτό της μια στο τόσο, οι δονήσεις από την επέλαση του COVID-19 την αναγκάζουν να αλλάξει ρυθμό, να βρει νέα πατήματα, νέα μέσα για να επικοινωνήσει με το πλατύ κοινό, νέους τρόπους για να φέρει κοντά δημιουργούς και κοινό, νέα κανάλια για να παλέψει ενάντια στην εσωστρέφεια και την απομόνωση. Τώρα που όλα έχουν ανατραπεί και αναγκαζόμαστε να ξαναγράψουμε μανιφέστα επικοινωνίας και να βρούμε άλλους τρόπους για να είμαστε παρούσες στα catwalks, η μόδα μπαίνει δυναμικά στο ψηφιακό παιχνίδι. Η μόδα μαθαίνει παρατηρώντας γύρω της και με τη σειρά της διδάσκει: φαντασία, προσαρμοστικότητα, επιβίωση. Η συζήτηση γύρω από το μέλλον της μόδας θα γίνει στις 20 Οκτωβρίου.

Ομιλήτρια: Αναστασία Καίσαρη, σχεδιάστρια κοσμημάτων

συνέντευξη στη Χριστίνα – Μαρία Κράββαρη, με θέμα «Power Jewelry: Τα κοσμήματα μιας σύγχρονης γυναίκας»

Μετά από τις αρχιτεκτονικές σπουδές της στο UCL, ένα Architecture & Digital Media master και πολλά χρόνια δίπλα στον θρυλικό Philippe Starck τελικά υπερίσχυσε η ανάγκη της Αναστασίας Καίσαρη να εκφραστεί μέσα από την τέχνη του κοσμήματος.
Λατρεύει να δημιουργεί, να εκφράζεται, να γελά, να τολμά, να ονειρεύεται, να εκφράζει την προσωπική της ταυτότητα, ενώ βρίσκεται σε μόνιμη αναζήτηση για σχέσεις στοργής, όμορφα αντικείμενα, αληθινές στιγμές και αναζωογονητικές προκλήσεις. Επιδιώκει να κάνει τους ανθρώπους ευτυχισμένους μέσα από μια διαδικασία που εξελίσσεται διαρκώς. Οραματίζεται έναν κόσμο ειρηνικό, γεμάτο δημιουργική πνοή, που θα αντανακλά όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου. Αντλώντας έμπνευση από τη ζωή, την Geisha, τα τροπικά στοιχεία, το DNA, τα όνειρα, την αγάπη, το σύμπαν, τους δικούς της ανθρώπους, τη μουσική, τα ζώα και τη θάλασσα, δημιουργεί οτιδήποτε χαίρεται η ίδια να βλέπει, να φορά και να σχεδιάζει δίνοντας μια καλαίσθητη μορφή. Επιλέγει να πιστεύει ότι όσο παραμένει σε πνευματική και συναισθηματική διέγερση, οι δυνατότητες μπροστά της είναι ατελείωτες. Πιστεύει στην τύχη, στην ιδιαίτερη ενέργεια κάθε αντικειμένου που δημιουργεί και στη δύναμη της αγάπης.

Powered by:

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below