Ποιος μπορεί να κατηγορήσει την Harper Beckham για την επιδρομή που έκανε στην ντουλάπα της μαμάς της; Αν είχαμε κι εμείς μια μητέρα σχεδιάστρια μόδας, θα το κάναμε επίσης και μάλιστα με κάθε ευκαιρία. Η οκτάχρονη Harper μπορεί να μην είναι αρκετά μεγάλη για να χωρέσει στα κομψά κοστούμια της μαμάς της, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να δανειστεί τα αξεσουάρ της Victoria.

“Καλό Σαββατοκύριακο! Παίζοντας με τα γυαλιά ηλίου της μαμάς”, έγραψε η VB σε μια φωτογραφία της Harper στο Instagram. Στην εικόνα η μικρή δοκιμάζει χαριτωμένα ένα ζευγάρι από ταρταρούγα μέσα από τη συλλογή της Victoria. Φυσικά οι fans άρχισαν να γράφουν σχόλια για την ομοιότητα της μικρής με τη μητέρα της αλλά και για το πόσο κομψά ήταν τα γυαλιά. Ακόμη και η σύντροφος του Brooklyn Beckham, Nicola Peltz, τα ενέκρινε γράφοντας: “Είναι τόσο τέλεια.”

 

Η Harper έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι έχει μια κομψή αίσθηση του στυλ όπως και η διάσημη μαμά της ενώ δεν διστάζει να δανείζεται όποτε μπορεί κομμάτια μέσα από την γκαρνταρόμπα της όπως αυτή την χιλίων οκτακοσίων ευρώ τσάντα.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below