Oι σχεδιαστές, οι διασημότητες και οι λάτρεις της μόδας πάντοτε προσβλέπουν, και ταυτόχρονα αντλούν έμπνευση από το παρελθόν. Αυτό ακριβώς έκανε και ο σχεδιαστής Virgil Abloh για τη νέα του συλλογή. Η συλλογή Spring-Summer 2018 του brand Οff-White είναι εμπνευσμένη από την Νταϊάνα, καθιστώντας αυτή τη νέα γραμμή τoυ, ένα διασκεδαστικό, κλασσικό φόρο τιμής στην πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Πίσω στις 26 Ιουλίου, ο Abloh δημοσίευσε στο Instagram ένα mood board για την συλλογή του 2018 γεμάτο με φωτογραφίες της Νταϊάνα, γράφοντας στη λεζάντα που το συνόδευε “Μια γυναίκα, 40 Οff_White looks έρχονται τον Σεπτέμβριο”.

A post shared by @virgilabloh on

Τώρα, μόλις λίγες μέρες πριν υποδεχτούμε το Σεπτέμβριο, ο ίδιος επανέρχεται μέσω Instagram – παρουσιάζοντας την πρόσκληση της Off-White για το show της στο επερχόμενο Fashion Week του Παρισιού.

A post shared by @virgilabloh on

Με την Πριγκίπισσα Νταϊάνα να φοράει ένα ολόσωμο πράσινο μαγιό και να κάθεται σην άκρη ενός σκάφους, η συλλογή φερει τον τίτλο “ΦΥΣΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ”.

Απλή και minimal, δεν είναι ακριβώς αυτό που θα περίμενε κανείς από την Off-White, αλλά αυτή η νέα κατεύθυνση σίγουρα θα αγαπηθεί. Όπως δηλώνει το ποστ στο Instagram, στη συλλογή υπάρχουν συνολικά 40 εμφανίσεις, όλες εμπνευσμένες από τη “μούσα Νταιάνα, Πριγκίπισσα της Ουαλίας”.

Και η αλήθεια είναι ότι δείχνει εξαιρετικά ξεχωριστή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below