Έχουν περάσει μερικά χρόνια από τότε που η Alexa Chung ήταν το πρόσωπο μιας μεγάλης καμπάνιας μόδας που δεν είχε σχέση με το δικό της ομώνυμο brand. Τώρα όμως, η Chung επιστρέφει στις ρίζες της, το modelling, πρωταγωνιστώντας στη νέα ψηφιακή καμπάνια του οίκου Gucci με τίτλο”Winter In The Park”, η οποία αποκαλύφθηκε την Παρασκευή και περιλαμβάνει επίσης την ηθοποιό Vanessa Kirby και την τραγουδίστρια και τραγουδοποιό, Celeste.

 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου, Alessandro Michele εμπνεύστηκε από την κρύα και γκρίζα εποχή στο Λονδίνο και την ηρεμία που μπορεί κανείς να βρει σε ένα από τα καταπράσινα πάρκα της πολυσύχναστης πόλης, όπου φωτογραφήθηκε η καμπάνια από τον Angelo Pennetta τον περασμένο Δεκέμβριο. Οι Chung, Kirby και Celeste ποζάρουν φορώντας τη συλλογή Gucci Epilogue, μαζί με τα αξεσουάρ της πολυτελούς μάρκας, όπως οι τσάντες GG Marmont, Jackie 1961, Gucci Horsebit 1955 και Dionysus.

Ο Gucci αποκαλύπτει επίσης ένα βίντεο καμπάνιας στον λογαριασμό του στο Instagram, ξεκινώντας με την Kirby στο Hyde Park καθώς εκείνη θυμάται όλα τα πικνίκ που έκανε στο πάρκο τον περασμένο χρόνο.

Δες περισσότερα από την Chung στη νέα καμπάνια του οίκου Gucci, μαζί με τις Kirby και Celeste, παρακάτω.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below