Κάθε brand θέλει το show του στην πασαρέλα να είναι αξιομνημόνευτο, πόσω μάλλον όταν πρόκειται για το πρώτο του. Το label 16Arlington λοιπόν σίγουρα το κατάφερε όταν έστειλε χθες στο runway τη Lena Dunham. Η χθεσινή επίδειξη ήταν η πρώτη του ανερχόμενου brand αφού μέχρι τώρα έκανε απλά παρουσιάσεις.

Η ηθοποιός, συγγραφέας και παραγωγός συναντήθηκε για πρώτη φορά με τους συνιδρυτές της 16Arlington- Marco Capaldo και Kikka Cavenati το 2019 όταν ο στυλίστας της τους προσέγγισε για να την ντύσουν στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon A Time in Hollywwod στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκείνοι άρπαξαν την ευκαιρία και οι τρεις τους άνεπτυξαν στη συνέχεια μια ζεστή σχέση η οποία βασίστηκε σε μια κοινή αίσθηση του χιούμορ, καθώς και μια αμοιβαία αγάπη για τη μόδα και τα σκυλιά.

Getty Images

“Μεγάλωσα βλέποντας Girls, έτσι όλο αυτό μου προκάλεσε φοβερό ενθουσιασμό”, δήλωσε η Cavenati. “Η Lena παίρνει σοβαρά τη μόδα, αλλά διασκεδάζει την ίδια στιγμή, και αυτό είναι που κάνουμε κι εμείς: παίρνουμε σοβαρά αυτό που κάνουμε, αλλά διασκεδάζουμε κιόλας με αυτό”.

Και όσον αφορά την ίδια την Dunham, όταν ρωτήθηκε για το αν ήθελε να ποζάρει ως μοντέλο για το φθινόπωρο / χειμώνα του 2020, η ηθοποιός δεν δίστασε. “Είπε ότι ήταν ένα όνειρο της ως παιδί να περπατήσει σε μια πασαρέλα και ότι το να το κάνει για μας θα ήταν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα”  “Κι εμείς της απαντήσαμε,” Όχι Lena το δικό μας όνειρο κάνεις πραγματικότητα ” συμπλήρωσε ο Capaldo.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below