Δεν αποτελεί μυστικό πως τους τελευταίους μήνες ο Πορτορικανός ράπερ Bad Bunny βρίσκεται στο προσκήνιο του μουσικού κόσμου με τα εισιτήρια της επικείμενης περιοδείας του “Último Tour Del Mundo”, η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει την άνοιξη, να ξεπουλάνε σε διάστημα μόλις 24ων ωρών από την επίσημη κυκλοφορία τους. Το 2022 όμως επεφύλασσε και άλλες εκπλήξεις για το νεαρό σούπερ σταρ, ο οποίος βρέθηκε να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του γαλλικού οίκου Jacquemus, “Le Splash”, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι.

Ο Benito Antonio Martínez Ocasio, όπως είναι το πλήρες όνομά του, απαθανατίστηκε στο εξωτικό Μαϊάμι από το φωτογραφικό φακό των Tom Kneller και Zoey Radford, μέσα σε πολύχρωμα σύνολα από τις τελευταίες ανδρικές και γυναικείες συλλογές του οίκου. Πλάι σε πισίνες, πάνω σε jet ski και roller skates ενσάρκωσε το καλοκαιρινό όνειρο που όλοι λαχταράμε να ζήσουμε. Μία ματιά στις πολύχρωμες φωτογραφίες, οι οποίες απεικονίζουν τον τραγουδιστή μέσα σε πράσινα φλούο oversized κοστούμια, πλεκτά κομμάτια, ροζ puffer γιλέκα και μίνι λινά φορέματα συνδυασμένα με σιέλ τακούνια και λευκές κάλτσες, αρκεί για να τηλεμεταφερθεί κανείς απευθείας στην ανεμελιά και τη ξεγνοιασιά των καλοκαιρινών μηνών.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Από την αρχή της καριέρας του, ο Bad Bunny ξεχώρισε για τον στιλιστικό πειραματισμό του και τη gender-fluid αισθητική του, κερδίζοντας δίκαια μία θέση ανάμεσα στο πάνθεον όσων έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ρωγμές στο πατριαρχικό σύστημα, ξεδιπλώνοντας ενθουσιωδώς τον πραγματικό τους εαυτό (Prince, Harry Styles, David Bowie). Τον έχουμε δει να ροκάρει πολύχρωμα μανικιούρ, μίντι καρό φούστες και σύνολα με mesh στοιχεία σε πλήθος περιστάσεων, από τη σκηνή μέχει τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξή του, το στιλιστικό του ταξίδι αποτίνει φόρο τιμής σε όσους προηγήθηκαν και πάλεψαν για να σπάσουν τα στερεότυπα στο χώρο της μόδας: «Γιατί υπήρξαν άνθρωποι που έσπασαν τους συμβατικούς κανόνες πριν από μένα… Αλλά μάλλον εγώ έφτασα εδώ την κατάλληλη στιγμή».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below