Το καλοκαίρι είναι εδώ, το νιώθουμε να μας ακουμπάει στο δέρμα, να μας χαϊδεύει τα μαλλιά και να μυρίζει ο κόσμος μας καρύδα κι αντηλιακό. Κι αν είσαι από τις τυχερές που καταφέρνεις να ζεις το καλοκαίρι σου χωρίς ένταση, σου δίνουμε συγχαρητήρια. Αν όμως χρειάζεσαι ένα boost έμπνευσης για να κατασκευάσεις τα δικά σου rituals που θα σε κάνουν να ζεις το καλοκαίρι σου με κάτι καλύτερο, σκεφτήκαμε και δημιουργήσαμε για εσένα έναν mini οδηγό με μικρά tips που θα σε κάνουν να βάλεις στη ζωή σου το καλύτερο!

Tip 1– Κλείσε την πόρτα στη δουλειά μόλις φτάσεις σπίτι, απενεργοποίησε το κινητό σου και βάλε φρένο σε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι μηχανή. Το εννοούμε όμως, κάνε το με νόημα και όλο σου το υποκριτικό ταλέντο. Κάντο με ζωντάνια και χαμόγελο, κλείσε τις παρεμβολές.

Τip 2– Φρόντισε να περάσεις μόνη σου κάποιες στιγμές με το myblu σου. Σκέψου το κάπως έτσι, βάλε την αγαπημένη σου μουσική, κάτσε στο χώρο που σε ηρεμεί και απόλαυσε τις δύο νέες γεύσεις που έφερε το myblu για εσένα αυτό το καλοκαίρι. Δοκίμασε τη δροσερή αίσθηση μέντας του Menthol που έρχεται σε ένταση 1.6%, για να προσφέρει πλούσια γεύση μεγάλης διάρκειας. Ή αν θες κάτι φρουτένιο, δοκίμασε το Mango Apricot με ένα γλυκό άρωμα και ένταση 1.6% που προσφέρει μια έντονη αλλά απαλή γευστική εμπειρία.

Tip 3– Μύρισε πορτοκάλι ή τριαντάφυλλο. Αν δεν μπορείς να το έχεις πραγματικά, βάλε το στη ζωή σου σε ένα μικρό μπουκαλάκι από αιθέριο έλαιο και κράτα το κοντά σου. Είναι σχεδόν θαυματουργό.

Tip 4– Βάλε χρώμα στη ζωή σου που να σε ηρεμεί. Προτίμησε το μπλε, να, όπως λέγαμε παραπάνω για το myblu, ειδικά αν νιώθεις λίγο παραπάνω ένταση. Δημιούργησε ένα χώρο με μπλε ή γαλάζια στοιχεία, πάρε το myblu σου και απόλαυσε τη δική σου στιγμή ηρεμίας.

Tip 5– Μείνε με ανθρώπους που σου κάνουν μόνο καλό. Αγκάλιασε τα παιδιά σου, δες την κολλητή σου, τηλεφώνησε (όχι texting) να ακούσεις τη φωνή των αγαπημένων σου.

Κάπως έτσι, με μικρά αλλά ουσιαστικά tips, μπορούμε να φέρουμε κάτι καλύτερο σε αυτό το καλοκαίρι μας. Θα το δοκιμάσεις;

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below