Οι πιο ωραίες ερωτικές ταινίες είναι αυτές που συμπεριλαμβάνουν δράμα, σχέσεις κι άλλα πράγματα πέρα από γεννητικά όργανα σε πρώτο πλάνο. Κάποιες φορές όμως είναι δύσκολο να τις εντοπίσεις. Παρακάτω έχουμε μια δεύτερη λίστα από ταινίες που συνδυάζουν το σεξ με ωραία πλοκή (για την πρώτη λίστα κάνε κλικ εδώ). Ταινίες με ηθικές αξίες, φεμινιστικά μηνύματα, υψηλού επιπέδου σκηνές και με καλές μουσικές. Κάνοντας κλικ στον τίτλο τους μπορείς να δεις και πού θα τις βρεις.

Sexual Chronicles of a French Family

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below

Ένας νεαρός Γάλλος συλλαμβάνεται να αυνανίζεται στο μάθημα της Βιολογίας και η οικογένειά του εξιστορεί όλες τις σεξουαλικές τις επιθυμίες και εξερευνήσεις.

Justice League XXX: An Axel Braun Parody

Ακόμα και οι ερωτικές ταινίες έχουν εμμονή με τους υπερήρωες. Αυτή η ταινία του 2017 είναι προφανώς εμπνευσμένη από το Justice League. Πρωταγωνιστούν οι Romi Rain ως Wonder Woman και Charlotte Stokely ως Batwoman. Βραεύτηε μάλιστα το 2018 ως η Καλύτερη Παρωδία στα βραβεία AVN ( του περιοδικού Adult Video News).

Babysitting The Baumgartners

Βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα -σε παραγωγή του Adam & Eve- ξετυλίγει την ιστορία ενός παντρεμένου ζευγαριού που αρχίζει να έχει μια μια πολυάμορους σχέση με την νταντά τους. Το 2017 ανδείχθηκε στα βραβεια AVN ως Best Polyamory.

Marriage 2.0

Η ταινία εξερευνά τις ελευθερίες και τις προσπάθειες μια ρομαντικής σχέσης μέσα από τα μάτια ενός νεαρού παντρεμένου ζευγαριού που έχει μια ειλικρινή και αφοσιωμένη σχέση αλλά πολύ ανοιχτή σεξουαλικά. Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει την ισορροπία ανάμεσα στην απόλαυση που φέρνει η σεξουαλική ελευθερία και την ζήλια και την ευαισθησία που συνακολουθούν.

The Good Girl

Μια ταινία μικρού μήκους του 204 από την Erika Lust που αναποδογυρίζει το στόρι “ένα delivery έρχεται στο σπίτι με pizza” που κυριαρχεί σε πολλές ταινίες πορνό με την γυναικεία ματιά της. Είναι άλλωστε γνωστή για την φεμινιστική της κινηματογραφική προσέγγιση και έχει διεκδικήσει αρκετές φορές βραβεία Feminist Porn.

The Submission of Emma Marx

Αν είδες το Fifty Shades of Grey και σκέφτηκες ότι είναι χλιαρό τότε αυτή η ταινία είναι αυτή που ψάχνεις. Σε σκηνοθεσία Jackie St. James, με πολλά βραβεία για τη δουλειά της, μιλά για μια γυναίκα που πειραματίζεται στον σαδομαζοχιστικό κόσμο.

The Obsession

Μία ακόμα δουλειά της Jacky St. James είναι κι αυτό το ερωτικό θρίλερ που βασίζεται στο Single White Female. Μια γυναίκα έχει εμμονή με την συγκάτοικό της και η ένταση είναι πραγματική.

Love, Anonymous

Αν σου αρέσουν οι ερωτικές ταινίες με μια δόση ρομαντικού σινεμά τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή. Μιλάει για ένα μαγικό ποίημα που γράφτηκε από έναν ανώνυμο ποιητή που οδηγεί σε στενές σχέσεις πολλών ανθρώπων. Σκέψου το Love, Actually και το κομμάτι του Martin Freeman -που υποδυόταν ότι παίζει σε ταινία πορνό και ζητά ραντεβού από την συμπρωταγωνίστριά του- να κυριαρχεί σε όλη την ταινία.

Πηγή: marieclaire.com

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below