Οι αποκαλύψεις για την απιστία του Adame Levine, ο οποίος έστελνε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου σε μοντέλα μέσω Instagram, αλλά και οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στα social media με το νεαρό μοντέλο, το οποίο έγινε η αφορμή ο Gerard Pique και η Shakira να χωρίσουν, θύμισαν σε μία γυναίκα τη δική της ιστορία χωρισμού, από τον επί 10 χρόνια σύντροφό της.

Στο κείμενό της, το οποίο δημοσιεύει η εφημερίδα Metro στη Βρετανία, σημειώνει πως δυσκολεύτηκε πολύ να διαχειριστεί την κατάσταση και πλέον φοβάται να εμπιστευτεί κάποιον.

«Όταν διαβάζω ή βλέπω τις ιστορίες κατά τις οποίες ένα ζευγάρι χώρισε λόγω απιστίας και δη αν αυτή αποκαλύφθηκε μέσω των social media, το μυαλό μου πηγαίνει πάντα στη γυναικά. Ξέρω πόσο επώδυνο είναι.

Ήμουν με τον σύντροφό μου για 10 χρόνια. Γνωριστήκαμε μέσω ενός site γνωριμιών και η σχέση μας ξεκίνησε το 2010. Ήταν αστείος, έξυπνος, αξιόπιστος και έμοιαζε να έχει έναν κώδικα ηθικής που ταίριαζε με τον δικό μου. Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε μου είχε πει πως θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί μου και αν γνώριζε ποτέ κάποια άλλη, θα μου μιλούσε ανοιχτά. Τον πίστεψα. Ποιος δεν θα το έκανε άλλωστε;

Μετακομίσαμε στο ίδιο σπίτι, γνώρισε ο ένας τους φίλους του άλλου, πηγαίναμε ταξίδια και διακοπές μαζί, διασκεδάζαμε. Αποφασίσαμε να μην κάνουμε παιδιά. Ήμασταν απόλυτα εντάξει και οι δύο με αυτό.

Το 2020, όμως, παρατήρησα μια ασυνήθιστη κίνηση στο κινητό του. Λάμβανε περισσότερα μηνύματα από ό,τι συνήθως. Δεν ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός με το κινητό του. Ένα απόγευμα, καθώς το τηλέφωνο δεν σταματούσε να χτυπά, παρατήρησα πως έλαβε μήνυμα από μία γυναίκα – μία συνάδελφό του.

Έκανα τότε ένα μικρό σχόλιο, μα μου είπε πως είναι απλώς συνάδελφοι. Την είχα γνωρίσει, μάλιστα, και στο πάρτι για τα Χριστούγεννα που είχε διοργανώσει η εταιρεία τους. Ήταν συμπαθητική κοπέλα. Τον πίστεψα.

Έπειτα από αυτό το περιστατικό, όμως, άρχισε να γίνεται ιδιαίτερα προσεκτικός με το πού άφηνε το τηλέφωνό του – για την ακρίβεια που δεν το άφηνε. Το έπαιρνε παντού μαζί του και ήταν κάθε φορά που χτυπούσε κάποιο μήνυμα το έπαιρνε αμέσως κοντά του, κρύβοντας την οθόνη.

Στη συνέχεια έρχονταν μηνύματα και στα social media, όπως το Facebook. Κατάλαβα πως ήταν εκείνη, επειδή όταν ο σύντροφός μου έφτιαξε τον λογαριασμό του στην πλατφόρμα δεν είχε e-mail, έτσι όλες οι ειδοποιήσεις έρχονταν στο δικό μου, το οποίο χρησιμοποίησε για να ξεκινήσει τη σελίδα του. Επίσης, μπορούσα να διαβάζω τα μηνύματα και το έκανα μία με δύο φορές. Ήταν αρκετά πλατωνικές οι συζητήσεις τους, αλλά τον εμπιστευόμουν. Κάθε φορά που ένιωθα πως παραλογίζομαι θυμόμουν την υπόσχεσή του.

Παρατήρησα, όμως, και άλλα πράγματα.

Βγαίναμε με φίλους και εκείνος δεν ήταν ποτέ συγκεντρωμένος σε όσα κάναμε. Πάντα σκεφτόταν κάτι άλλο ή ασχολούνταν με το κινητό του. Μια μέρα ήμασταν στο αυτοκίνητο και παρατήρησα πως έκλαιγε. Μου δικαιολογήθηκε λέγοντας πως ένας συνάδελφος του πήρε την προαγωγή που περίμενε καιρό. Ποτέ δεν ήταν τόσο στεναχωρημένος για εργασιακά θέματα. Δεν το συνέχισα, για να μην γίνω γκρινιάρα και τον πιέσω.

Λίγο καιρό αργότερα πήγαμε στο Παρίσι. Περνούσαμε πολύ όμορφα, όταν έλαβε ένα μήνυμα στο κινητό του και συννέφιασε. Έβαλε τα κλάματα. Μου είπε και πάλι πως δεν ήταν κάτι σοβαρό, μα μέσα μου ήξερα ότι κάτι έκρυβε. Σκέφτηκα πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας ίσως ότι είχε οικονομικές δυσκολίες. Αποφάσισα ξανά να τον αφήσω να μου μιλήσει όταν θα ήταν έτοιμος.

Μέχρι που είδα ένα βίντεο στο Facebook. Το είχε ανεβάσει η γυναίκα που του έστελνε μηνύματα. Ήταν από μια βραδιά που είχαν βγει μαζί όλοι οι συνάδελφοι. Τον είδα να χορεύει με τους άλλους και εκείνη να τον κοιτά αυστηρά. Μπορεί κανείς να μην κατάλαβε τίποτα, εγώ όμως αντιλήφθηκα αμέσως πως είχαν σχέση.

Και αυτή τη φορά δεν είπα κάτι. Ήθελα εκείνος να κρατήσει την υπόσχεσή του και να μου μιλήσει μόνος. Μερικές νύχτες αργότερα, όμως, δεν άντεξα. Τον ρώτησα ευθέως αν με απατά, την ώρα που λογικά απαντούσε σε ένα ακόμα μήνυμά της. Με κοίταξε και απλώς έγνεψε καταφατικά. Τον ρώτησα για πόσο καιρό και μου αποκάλυψε πως συνέβαινε εδώ και έναν χρόνο.

Ένιωσα άρρωστη. Μου ήρθε ναυτία. Ήμουν σε άρνηση τόσο πολύ καιρό. Όταν το παραδέχτηκε, ήταν σαν να μου έριξε γροθιά στο στομάχι. Τώρα, όποια υποψία είχε περάσει από το μυαλό μου ήταν αληθινή. Μου ζήτησε συγγνώμη και παραδέχθηκε πως είναι ερωτευμένος μαζί της.

Πήγα αμέσως στην κρεβατοκάμαρα και άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου. Πέρασε αρκετή ώρα για να τελειώσω. Κατέβηκα στην κουζίνα να πιω νερό, αλλά είχε ήδη κλείσει τις κεντρικές βάνες. Θα μετακόμιζε αμέσως μαζί της.

Ήμουν απεγνωσμένη. Νόμιζα πως τον ήξερα, αλλά αποδείχθηκα λάθος. Το μόνο καλό είναι ότι δεν είχαμε παιδιά – αν και χρειάστηκα έναν χρόνο και κάτι για να ξεπεράσω την προδοσία του.

Το να ανακαλύψω πως με απατά μέσω των social media ήταν μεγάλο σοκ για εμένα. Δεν ξέρω αν είχαν προχωρήσει ερωτικά, αλλά και αυτό να μην είχε γίνει, στα μάτια μου, ήταν το ίδιο άσχημο.

Πρόδωσε την εμπιστοσύνη μου και δεν ξέρω αν θα καταφέρω ξανά να αφεθώ στις υποσχέσεις κάποιου άλλου».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below