Για τους άντρες η αυτοϊκανοποίηση είναι μια σχεδόν καθημερινή συνήθεια. Ακόμη κι αν το αρνούνται. Η σχέση του άντρα με το πέος του είναι μια σχέση ζωής. Για εκείνον είναι το κέντρο του κόσμου. Δεν είναι καθόλου παράξενο για έναν άντρα να κάνει ένα διάλειμμα μέσα στη μέρα για να αυνανιστεί αντί να κάνει ένα τσιγάρο, κάτι που για μια γυναίκα μάλλον είναι πιο δύσκολο.

Σε κρίσεις ειλικρίνειας, οι άντρες το παραδέχονται στις συντρόφους τους και μάλιστα έχουν ιδιαίτερο χιούμορ όταν το κάνουν. Κι έτσι πρέπει να το αντιμετωπίζουν και οι γυναίκες όταν το ακούνε. Οι άντρες περισσότερο φοβούνται την αντίδραση της γυναίκας και το κρύβουν, παρά ντροπή για αυτό που ούτως ή άλλως κάνουν. Μέσα τους δε ντρέπονται καθόλου αφού όλοι τους το θεωρούν απαραίτητο και φυσιολογικότατο γι αυτό και μεταξύ τους μιλούν αρκετά άνετα γι αυτό και αστειεύονται.

Ποιές γυναίκες όμως σκέφτονται όταν αυνανίζονται; Τις πορνοστάρ που πρωταγωνιστούν στην αγαπημένη τους ερωτική ταινία; Την όμορφη συνάδελφο ή την σέξι γειτόνισσα; Ή τη σύντροφό τους; Από συζητήσεις που κάναμε με ένα αξιόλογο δείγμα ανδρών οι οποίοι ήταν απολύτως ειλικρινείς βγάλαμε τα εξής συμπεράσματα:

Oι περισσότεροι άντρες σκέφτονται κάποια διάσημη γυναίκα με την οποία έχουν φάει κόλλημα. Δεν την ξέρουν προσωπικά και το πιθανότερο είναι ότι δεν πρόκειται να τη γνωρίσουν ποτέ, αλλά είναι αυτό το άπιαστο, το μακρυνό, το ονειρικό που τους συναρπάζει όπως τη βλέπουν στις σελίδες του περιοδικού ή στην οθόνη της τηλεόρασης πάντα περιποιημένη και βαμμένη και ντυμένη στην εντέλεια, να μοιράζει σεξουαλικότητα και πολλές υποσχέσεις. Οι άνδρες είναι οπτικοί τύποι. Ψάρωσαν.

Ορισμένοι άλλοι σκέφτονται το απωθημένο τους. Μια γυναίκα που μπορεί να τους είναι κάπως γνωστή ή λίγο άγνωστη και να τη βλέπουν που και που στη δουλειά τους, στο δρόμο, κάπου τελοσπάντων που ίσα ίσα με ένα βλέμμα, μια κίνηση, λίγες κουβέντες τους έχει κινήσει το σεξουαλικό ενδιαφέρον και την κάνουν εικόνα όταν αυνανίζονται. Όχι δεν είναι απαραίτητα πιο όμορφη από τη σύντροφό τους. Είναι όμως ένα απόρθητο κάστρο και στους άντρες αρέσουν αυτά. Μπορεί αν την κατακτήσουν να μην την ξανασκεφτούν ποτέ, είναι απλά το σεξουαλικό τους καταφύγιο όταν πρέπει κάτι να σκεφτούν για να ερεθιστούν.

Υπάρχουν κι αυτοί οι ονειροπόλοι, οι λίγοι , οι ξεχωριστοί που σκέφτονται τη σύντροφό τους. Και ναι, υπάρχουν. Μάλιστα τη σκέφτονται σε μια ορισμένη στάση, την αγαπημένη τους, η οποία τους έχει αποτυπωθεί από μια προσωπική τους στιγμή και την αναπαράγουν στο μυαλό τους για να ερεθιστούν. Κάποιοι από αυτούς που ανήκουν σε αυτή την κατηγορία και σκέφτονται τις συντρόφους τους, μπορεί να σκέφτονται όμως και τις πρώην τους, είτε είναι με νέα σύντροφο είτε μόνοι τους. Είναι λοιπόν αυτοί που νιώθουν ωραία όταν σκέφτονται κάποια που τους είναι οικεία.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below