Κάποτε ανοίγαμε εγκυκλοπαίδειες για να βρούμε απαντήσεις στις ερωτήσεις μας. Αργότερα, πληκτρολογούσαμε στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google, τις απορίες μας. Τώρα τη θέση όλων αυτών έχουν πάρει τα social media, με το πιο δημοφιλές από όλα, το Tik Tok, να δίνει απαντήσεις σε κάθε μας απορία – από το πώς θα πιάσουμε τα μαλλιά μας μέχρι το πώς θα παρκάρουμε σωστά το αυτοκίνητό μας.

Είναι αλήθεια πως στην εφαρμογή αυτή οι χρήστες ανακαλύπτουν συνεχώς νέα hacks τόσο για την καθημερινότητα όσο και για ζητήματα πιο φιλοσοφικά. Και ενώ τα δεύτερα δεν είναι εύκολο να τα απαντήσει κανείς με βεβαιότητα, στα πρώτα η δυνατότητα δοκιμής μάς δίνει την ευκαιρία να τεστάρουμε την αποτελεσματικότητά τους.

Ένα δημοφιλές hack έκανε την εμφάνισή του πριν από μερικά χρόνια και κερδίζει κάθε χειμώνα πολλά likes και shares, καθώς μας δείχνει πώς να παραμείνουμε ζεστές, όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν, φορώντας καλσόν.

@elizabethfortmeyer Reply to @kool.chick ♬ original sound – Elizabeth Fortmeyer

Στην περίπτωσή αυτή δεν μιλάμε για ένα hack που θα κάνει το καλσόν μας πιο ζεστό ή μια συμβουλή με περίπλοκη εκτέλεση, αλλά για ένα έξυπνο κόλπο που δεν μπορεί παρά να έχει αποτέλεσμα.

@brittanyhmillerMy paris ootd✨♬ a l l i w a n t f o r c h r i s t m a s – ❤️🎄 || 🎅🏻❄️

Σύμφωνα με τα video που κυκλοφορούν στην πλατφόρμα, για να καταφέρουμε να παραμείνουμε ζεστές φορώντας τα αγαπημένα μας καλσόν κάτω από τις φούστες και τα φορέματά μας, πρέπει απλώς να επενδύσουμε σε ένα κολάν στο χρώμα του δέρματος, το οποίο θα φορέσουμε πριν από το καλσόν μας. Έτσι θα νιώθουμε ζεστά, χωρίς να αποφύγουμε τα λεπτά, διάφανα ή με μοτίβα καλσόν μας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below