Η επίσκεψη του Can Yaman (Τζαν Γιαμάν) στην Ελλάδα πέρασε στην ιστορία. O 29χρονος Τούρκος ηθοποιός ήρθε στη χώρα μας καλεσμένος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ όπου προβάλλεται η σειρα Φτερωτός Θεός. Το τηλεοπτικό κοινό την έχει αναδείξει σε μια από τις αγαπημένες του και φυσικά ο πρωταγωνιστής της είναι ιδιαίτερα αγαπητός. Αυτό φάνηκε από την πρώτη στιγμή της άφιξής του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Ο παροξυσμός στο αεροδρόμιο

Δεκάδες θαυμαστές του Can Yaman ήταν εκεί για να τον υποδεχτούν στην Ελλάδα, όπως άλλωστε τους ζήτησε κι εκείνος μέσα από το μήνυμα που έστειλε πριν την άφιξή του. Υπομονετικά φωτογραφήθηκε με όλους πριν αναχωρήσει για το ξενοδοχείο του στο κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον πατέρα του που τον συνόδευσε στο ταξίδι.

Η συνάντηση με τα media στο κέντρο της Αθήνας

Την επόμενη μέρα το πρόγραμμά του είχε πάρτι γνωριμίας με εκπροσώπους των media στο εστιατόριο Διόνυσος. Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στη βραδιά ήταν και η Ελληνίδα αθλήτρια του τένις, Μαρία Σάκκαρη. “Είναι τιμή μου να ε υποδέχονται με τόσο θέρμη” δήλωσε εισρεχόμενος στο χώρο που κατακλύστηκε και αυτή τη φορά από θαυμάστριες.

 

Η επίσκεψη στην Ακρόπολη και η “παρεξήγηση”

Λίγο νωρίτερα έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και επισκέφτηκε τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Όλα κύλησαν όμορφα για εκείνον μέχρι που κυκλοφόρησε ένα φωτογραφικο καρέ που τον έδειχνε να κάνει μια άσεμνη χειρονομία μπροστά από την ελληνική σημαία στον αρχαιολογικό χώρο. Το στιγμιότυπο έκανε γρήγορα το γύρο του διαδικτύου με τον ίδιο να έχει σοκαριστεί.

Η εμφάνιση στον Μουτσινά και η αποκατάσταση της αλήθειας

Η αλήθεια αποκαταστάθηκε το μεσημέρι της Τρίτης μέσα από την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά  Ο Can εξήγησε πως ο φακός τον πέτυχε στην προσπάθειά του να φτιάξει τα γυαλιά του. Παρά την έκταση που πήρε το θέμα ο πρωταγωνιστής του Φτερωτός θεός δεν έχασε το κέφι του και μπήκε στο πλατό του Καλό μεσημεράκι με μία κόρνα και χαιρέτησε τον παρουσιαστή φιλώντας τον στο κεφάλι. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής προσπάθησε να μιλήσει ελληνικά αλλά το μόνο που κατάφερε να συγκρατήσει είναι το “τι κάνεις”.

Συνωστισμός επικράτησε και έξω από το κανάλι του Φαλήρου για χάρη του ηθοποιού. μετά το τέλος της εμφάνισής του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ αναχώρησε για την Τουρκία.