Η οικογένεια της Katherine Heigl αγκαλιάζει διαφορετικά μοντέλα μητρότητας και επιβεβαιώνει ότι η ανατροφή ενός παιδιού δε γνωρίζει αποχρώσεις. Η ηθοποιός, μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό «Parents», μίλησε για τη ζωή της με τις υιοθετημένες κόρες και το βιολογικό γιο της.

Η Heigl μεγαλώνει τρία παιδιά, τη 13χρονη Naleigh, τη 10χρονη Adalaide, υιοθετημένες και οι δύο, και το βιολογικό γιο της. H πρωτότοκη γεννήθηκε στη Νότιο Κορέα και υιοθετήθηκε σε ηλικία 9 μηνών. Ακολούθησε, το 2012, η υιοθεσία του μεσαίου παιδιού της οικογένειας, από τη Λουιζιάνα των ΗΠΑ.

Για την πρώτη της συνάντηση με την Adalaide, η Heigl θυμάται: «Πριν από δέκα χρόνια, βρήκε το δρόμο της για τον κόσμο και την αγκαλιά μας. Ήταν το πιο μικροσκοπικό μωρό που είχα δει. Ζύγιζε μόλις 2 κιλά. Την ακουμπούσα στην παλάμη μου και τα μικροσκοπικά της ποδαράκια μόλις που προεξείχαν από τον καρπό μου. Έτσι άρχισα να την αποκαλώ φιστικάκι. Το όμορφο, λαχταριστό, παρατηρητικό φιστικάκι μου.

«Ήταν το πιο μικροσκοπικό μωρό που είχα δει. Ζύγιζε μόλις 2 κιλά. Την ακουμπούσα στην παλάμη μου και τα μικροσκοπικά της ποδαράκια μόλις που προεξείχαν από τον καρπό μου. Έτσι άρχισα να την αποκαλώ φιστικάκι»

»Σε παρακινούσε να θέλεις να την κάνεις να γελάει… ακόμα το κάνει. Έχει τα ομορφότερα, γεμάτα ζωή μάτια και κάθε φορά που σε κοιτάει ξέρεις ότι επεξεργάζεται τα πάντα… και σε κρίνει. Αν είσαι ανάμεσα στους αγαπημένους της, μπορείς να θεωρείς τον εαυτό σου ευλογημένο. Η αφοσίωση, η πίστη, η τρυφερότητα, η αγάπη της είναι απεριόριστες. Εμείς θεωρούμε ότι είμαστε πολύ ευλογημένοι».

Ο γιος της, Joshua, ήρθε στη ζωή το 2017.

Η Heigl έχει πει για τον Εθνικό Μήνα Υιοθεσίας, τον Νοέμβριο: «Ένας μήνας που γιορτάζουν όλες οι θετές οικογένειες και ένας μήνας αναγνώρισης της ανάγκης όλων των παιδιών για ένα σταθερό σπίτι. […] Ήθελα η δική μου οικογένεια να μοιάζει με αυτή στην οποία μεγάλωσα, έτσι ανέκαθεν γνώριζα ότι ήθελα να υιοθετήσω ένα παιδί από την Κορέα. Θέλαμε να αποκτήσουμε και βιολογικά παιδιά, αλλά αποφασίσαμε να αρχίσουμε από την υιοθεσία. Απλά ήθελα να γίνω μαμά».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below