Μπορεί το «Sex and the city» να ήταν μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές των ‘90s, αλλά από τότε έχουν αλλάξει πολλά, χωρίς να αποτελεί εξαίρεση ο τρόπος σκέψης της σεναριογράφου του. Η Candace Bushnell σε νέα συνέντευξη που έδωσε στη New York Post μίλησε για τα μηνύματά του και παραδέχτηκε ότι δεν ήταν ιδιαίτερα φεμινιστικό.

«Ποτέ δεν μιλάμε γι’ αυτό, αλλά οι γυναίκες πρέπει να το έχουμε κατά νου: Μπορείς να κάνεις πολύ λιγότερα… όταν πρέπει να στηριχτείς σε έναν άντρα. Η σειρά και το μήνυμά της δεν ήταν ιδιαίτερα φεμινιστικά, στην τελική. Αλλά έτσι είναι η τηλεόραση. Έτσι είναι η διασκέδαση. Γι’ αυτό δεν πρέπει η ζωή μας να βασίζεται σε ένα τηλεοπτικό σόου».

Για τον περίφημο «Mr Big», το αρχέτυπο του γοητευτικού, φευγάτου, επιτυχημένου άντρα, σχολίασε τα εξής: «Η αλήθεια είναι ότι η εύρεση συντρόφου ίσως να μην είναι η καλύτερη επιλογή που θα κάνεις, μακροπρόθεσμα, για τα οικονομικά σου. Οι άντρες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι για τις γυναίκες, με πολλούς τρόπους».

«Οι άντρες μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνοι για τις γυναίκες, με πολλούς τρόπους»

Τι είπε όμως για το σίκουελ, «And Just Like That…» και για την απουσία της Kim Cattrall; «Λατρεύω την Kim, αλλά φαίνεται πως προτιμάει να κάνει άλλα πράγματα, όχι να συμμετέχει στη σειρά. Ίσως δεν την ενδιαφέρει να συνεχίσει να υποδύεται αυτόν το χαρακτήρα».

Να σημειωθεί ότι παρόλο που οι χαρακτήρες του «And Just Like That…» έχουν βασιστεί στο αρχικό σενάριο της Bushnell για το «Sex and the city», η ίδια δεν συμμετέχει ως σεναριογράφος στο reboot. Αυτή την περίοδο, μάλιστα, ετοιμάζεται να πρωταγωνιστήσει στη δική της θεατρική παράσταση, «Is There Still Sex in the City?», βασισμένη σε βιβλίο που έχει γράψει η ίδια.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below