Τα sex toys δεν τα χρησιμοποιούν μόνο τα κορίτσια για να αυξήσουν την απόλαυσή, αλλά και τα αγόρια. Σύμφωνα με τους ειδικούς αυτού του είδους τα παιχνίδια αλλάζουν άρδην την ποιότητα της σεξουαλικής  δραστηριότητας προς το καλύτερο.

FORM 3

Κρατάς την στρογγυλή άκρη από παιχνίδι όπως το ποντίκι του υπολογιστή και άσε τα δάχτυλα σου να πάρουν τον έλεγχο. Πίεσε με τα δάχτυλά σου στο σημείο που σου αρέσει και οδήγησε το εκεί που σου αρέσει.

WE-VIBE 4 PLUS

Τεχνολογικά είναι ίσως ό,τι πιο νέο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή, αφού επιτρέπει στον σύντροφό σου ρυθμίζει την ένταση με ένα ασύρματο χειριστήριο, κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης και είναι φανταστικό για τα προκαταρκτικά.

FIERA PERSONAL CARE DEVICE

Είναι σχεδιασμένο για ξυπνάει τη λίμπιντο των κοριτσιών, αφού η σχεδιαστές του το χαρακτηρίζουν ως άψογη επιλογή για τις pregame δραστηριότητες, Το συγκεκριμένο sex toy αυξάνει την απόλαυση και δίνει τη λύση, όταν το σεξ φαντάζει πιο δύσκολο και από το να πας στο γυμναστήριο ενώ βαριέσαι.

FIN

Ο μικρός και διακριτικός Fin είναι ομαδικός παίκτης, ξέρει τι θέλει τόσο ο παρτενέρ σου όσο και εσύ για να αισθανθείς άνετα. Είναι μικρός και εύχρηστος και δεν κλέβει την παράσταση, αλλά δίνει μια ευχάριστη νότα στην προσωπική σας στιγμή.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below