Σε μια νέα ανάρτησή της η Ρούλα Ρέβη ποζάρει σε όργανο γυμναστικής, όχι για να επιδείξει το καλλίγραμμο σώμα της αλλά για να περάσει το δικό της μήνυμα, της αξίας που είχε ανέκαθεν η γυμναστική στη ζωή της. Αυτό το post γίνεται αφορμή η φωτογράφος να κάνει μια αναδρομή στα παιδικά της χρόνια, όταν ήταν ένα «παιδάκι μέσα στην τσίτα» κι αυτό τη βοήθησε γιατί άρχισε να τρέχει για στίβο.

Διαβάστε τι έγραψε:

«Απέναντι από το δωμάτιο μου σαν παιδί κοιτούσες και έβλεπες το Καραϊσκάκη, τόσο κοντά που νόμιζες πως μπορείς να αγγίξεις το γήπεδο με το χέρι σου, ήμουν τυχερή, επειδή ήμουν ένα παιδάκι μέσα στην τσίτα και θες από ένστικτο τα απογεύματα έτρεχα εκεί για στίβο, είχα περάσει από όλα τα αθλήματα, έβρισκα χαρά και μάλλον οι ορμόνες του αθλητισμού με έκαναν να είμαι μέχρι και ευτυχής θα έλεγα. Μετά έγινα αθλήτρια του πινγκ πονγκ για πολλά χρόνια, πήγαινα στο γήπεδο και έπαιζα με ρομπότ μέχρι τέλους, η μάνα μου με μάζευε ημιλιπόθυμη. Μετά έγινα και διαιτητής σε αγώνες στο Ειρήνης και Φιλίας, και μετά αν όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου θα συνέχιζα αλλά δεν ήταν…

«Μετά έγινα και διαιτητής σε αγώνες στο Ειρήνης και Φιλίας, και μετά αν όλα ήταν ρόδινα στη ζωή μου θα συνέχιζα αλλά δεν ήταν…»

»Ποτέ δεν σταμάτησα τη γυμναστική, ναι, έχω κάνει διαλείμματα όχι απείρως μεγάλα αλλά όταν γέννησα μπήκα κατευθείαν γιατί μου έλειπε η χαρά του μετά τη γυμναστική, τώρα κάνω πιο συνειδητά αυτά που θέλω όμως κουράζομαι μερικές μέρες δεν θέλω και επιμένω και μετά πετάω. Όταν έχω τις κλειστές μου περπατάω μόνη μου και αυτό είναι οκ και πολύ καλό. Το σώμα σε ανταμείβει, δυναμώνει, σου λέει ευχαριστώ, προχώρα. Είναι μεγάλο αντικαταθλιπτικό η γυμναστική, όλα τα συστατικά της χαράς είναι μέσα στο σώμα μας εκεί και περιμένουν να απελευθερωθούν. Σήκω και κάνε ένα μικρό βήμα κάθε μέρα, η αυτοπεποίθησή σου θα απογειωθεί και θα ανακαλύψεις σημεία στο κορμί σου που είχες ξεχάσει πως υπάρχουν. Μην αγχώνεσαι με αυτά που βλέπεις στο Ίνστα, μου έλεγε ο γυμναστής μου πως μόνο με επιμονή και υπομονή θα δεις αποτέλεσμα, δεν υπάρχει κανένα μυστικό και καμία γυναίκα που δεν ιδρώνει και παραμένει βαμμένη και περιποιημένη και χαμογελαστή δεν κάνει αληθινή γυμναστική, να, δες τις αθλήτριες, όλες έχουν δουλέψει σκληρά. Μην φοβάσαι πως έχεις πρόβλημα επειδή σε ένα μήνα δεν βλέπεις αποτέλεσμα άρα δεν είσαι καλή. Πρέπει να το δουλέψεις για να το πάρεις πίσω, χαλαρά, ήρεμα, χωρίς άγχος, κάν’ το για εσένα, όχι για το Ίνσταγκραμ. Αγάπη, παιδιά».

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below