Το Marie Claire ενώνει τις πιο δυναμικές και επιδραστικές γυναίκες της Ελλάδας στην πρώτη σύνοδο κορυφής The Power Trip πραγματοποιείται στις 2 Οκτωβρίου στο Cape Sounio. Στο Grecotel Exclusive Resort συγκεντρώνονται 100 από τις πιο ξεχωριστές προσωπικότητες που διαγράφουν τη δική τους επιτυχημένη πορεία σε διαφορετικούς τομείς και μιλούν δίνοντας έμπνευση στις ακροάτριές τους, για τη δική τους πηγή δύναμης.  Στελέχη, CEOs, επιχειρηματίες, προσωπικότητες των media και influencers θα μοιραστούν ιδέες κι απόψεις και συμμετέχουν σε μια μοναδική networking εμπειρία.

Στόχος και σκοπός του Power Trip είναι να συζητηθούν θέματα επιχειρηματικότητας, ηγεσίας, καριέρας, ισότητας, ίσων ευκαιριών και ισότητας στις αμοιβές, συμμετοχής στα κοινά και ακτιβισμού και να δημιουργηθεί ένα δυναμικό think tank που θα απαντήσει ερωτήματα για την ενδυνάμωση των γυναικών, τους νέους στόχους του φεμινισμού και την αξία της αλληλοϋποστήριξης. Δημιουργικές, δυναμικές γυναίκες – ομιλήτριες μοιράζονται πετυχημένες πρακτικές management, τα νέα trends στον εργασιασκό χώρο και δείχνουν τους δρόμους που ανοίγονται για τις γυναίκες για την ηγεσία. Το Power Trip δεν είναι ένα ακόμη συνέδριο, αλλά μία απόδραση έμπνευσης και διασκέδασης, με ζητήματα μόδας και ομορφιάς να μπαίνουν κι αυτά στη συζήτηση για το πόσο σημαντικό είναι να είναι μία γυναίκα ο εαυτός της. Μέσα από το marieclaire.gr, θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλα όσα συμβαίνουν στο συνέδριο λεπτό προς λεπτό.

Διαβάστε ΕΔΩ αναλυτικά το πρόγραμμα της συνόδου κορυφής!

Κεντρική ομιλήτρια του The Power Trip θα είναι η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κυρία Νίκη Κεραμέως, που με την παρουσία της επιβεβαιώνει την άποψή μας ότι η εκπαίδευση μπορεί να γίνει αφετηρία επίλυσης προβλημάτων και να θέσει τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για όλους.

ΔΕIΤΕ LIVE ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ MARIE CLAIRE ΤΗΕ POWER TRIP

Όλα τα πάνελ του Power Trip αποτελούνται από γυναίκες που έχουν κάτι ουσιαστικό να μοιρατσούν μαζί μας, όπως η Melissa Whiting Vice President, Inclusion & Diversity στη Philip Morris, η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, η Αντιγόνη Λυμπεράκη, Καθηγήτρια Οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, πολιτικός, ακτιβίστρια και μέλος της Διεθνούς Ενωσης για τα Φεμινιστικά Οικονομικά (IAFFE), το μοντέλο και ακτιβίστρια Noella Cursaris, η stand up comedian Κατερίνα Βρανά, η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου, η Όλγα Αζιλαζιάν Digital Marketing Communications Manager at Microsoft Central & Eastern Europe HQ και συνιδρύτρια του FPower, η Μπέτυ Τσακαρέστου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού Πάντειο Πανεπιστήμιο, συντονίστρια του ερευνητικού project: Mobile Generation και άλλες δυναμικές γυναίκες από κάθε τομέα της ζωής μας, όπως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο και παρουσιάστρια, που θα θυμίσει σε όλες ότι η ομορφιά μπορεί να αγγίξει την τελειότητα όταν συνοδεύεται από τη διανόηση.  

Δείτε  ΕΔΩ κάποιες από τις συνέδρους να μας δίνουν μια πρώτη γεύση όσων ακολουθούν στις 2 Οκτωβρίου.

Power Trip International
Από το 2016, το Marie Claire Power Trip έχει γίνει μια ενέργεια-ορόσημο του μεγάλου περιοδικού, από τις Ηνωμένες Πολιτείες (Silicon Valley) ως τη Βραζιλία και τη Νότια Αφρική, με κεντρικές ομιλήτριες μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ, όπως η Μίλα Κούνις, η Σάρον Στόουν, η Τζένιφερ Γκάρνερ, η Εμιλι Ρατακόφσκι και πολλές ακόμη A-list stars. Εκατό γυναίκες συναντιούνται σε ένα συνέδριο ουσιαστικής δικτύωσης σε ένα πολυτελές και χαλαρό περιβάλλον για να γεμίσουν εικόνες και ιδέεςπου θα μας οδηγήσουν όλες σε μία κοινωνία αλληλεγγύης και ισότητας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below